Órabeosztás

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

 

Nagy szeretettel köszöntünk Benneteket az új tanévben. Bízunk benne, hogy Mindenki jól van és ki tudtátok magatokat pihenni a nyári vakációban!

Mi nagyon várjuk veletek a közös munkát és fel vagyunk készülve minden kihívásra.

Köszönjük a bizalmat a régi növendékeinknek és az új beiratkozóknak egyaránt, reméljük rengeteg közös örömöt élhetünk át ebben a tanévben is! :):):)

 

Tisztelt Szülők!

 

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár elrendelése mentén az iskolai oktatás a szokásos, tantermi körülmények között 2020. szeptember 1-én elindult az iskolákban. A jelenleg ismert információk alapján  a zeneiskolák országosan is a megszokott keretek között zajló oktatással kezdik meg a tanévet.

 

Pécs városában többféle helyi intézményi rendelkezés létezik azt illetően, hogy a szülők bemehetnek-e az iskolákba. Ennek megfelelően lesz, ahol a szokásos módon tartjuk az órabeosztást, lesz, ahol online szülői értekezlet keretében, amit a szaktanárok fognak az általunk meghatározott időpontban megszervezni és megtartani.

 

Az órabeosztások időpontjai a következők:

szeptember 10. csütörtök 17:00 Bártfa Utcai Iskola 14-es terem, és a hozzá kapcsolódó termek – Kérjük, hogy egy tanuló részéről egy szülő jöjjön!

szeptember 11. péntek 17:00 Református – online

szeptember 14. hétfő 17:00 Bánki – Köztér – online

szeptember 15. kedd 17:00 Árpád tornaterem, és a hozzá kapcsolódó termek. – Kérjük, hogy egy tanuló részéről egy szülő jöjjön! 

 

Az online órabeosztás technikájával és menetével kapcsolatban szaktanáraink az órabeosztás előtti napokban keresni fogják Önöket. Fontos, hogy a kiírt időben minden szülő részt vegyen az órabeosztáson annak érdekében, hogy a minden gyermek számára megfelelő hangszeres óra időpont születhessen.

 

Továbbá kérem Önöket, legyenek közreműködőek, hogy az órabeosztások fennakadás nélkül bonyolódhassanak!

 

Örömteli tanévet kívánok mindenkinek!

 

Barátsággal: Villányi Tamás